ELS ultraSilence® tartozékok.

Ventilátorházak, kiegészitők.

FALON KÍVÜLI HÁZAK

ELS – GAP

Falra szerelhető ház, fehér műanyagból, légtömör visszacsapó szeleppel. A ház tetszőlegesen, 90°-onként elforgatva is felszerelhető, ennek megfelelően a visszacsapó szelep is szerszámok nélkül elforgatható. Bekötéshez villamos gyorscsatlakozóval és kivehető kapocsléccel. A rögzítéshez a dübelek és csavarok mellékeltek.
Csatlakozó csonk NÁ 80 mm.

ELS – GAPB

Falra szerelhető ventilátorház, hátsó kifúvással, légtömör visszacsapószeleppel, elektromos gyorscsatlakozóval, alpinfehér színben.

FALBA SÜLLYESZTETT HÁZAK

ELS – GU

Süllyesztve szerelhető ház, légtömör visszacsapó szeleppel. A ház tetszőlegesen, 90°-onként elforgatva is felszerelhető, ennek megfelelően a visszacsapó szelep is szerszámok nélkül elforgatható. Bekötéshez villamos gyorscsatlakozóval és kivehető kapocsléccel. A rögzítéshez dübelek és csavarok mellékelve.
Csatlakozó csonk NÁ 80 mm.

ELS – GUBR

Süllyesztett ventilátorház, tűzvédelmi K90 burkolattal, hátsó kifúvással, légtömör fém visszacsapószeleppel, elektromos gyorscsatlakozóval. Bevakolás elleni kartonfedéllel.

ELS – GUB

Falbasüllyesztett ház, tűzvédelmi K90 burkolattal, felső kifúvással, légtömör fém visszacsapószeleppel, Bevakolás elleni kartonfedéllel.

ELS – GUBA

Falbasüllyesztett ház, felső kifúvással, tűzvédelmi visszacsapószeleppel, alpinfehér műanyag, tűzvédelmi besorolás B2. Bevakolás elleni kartonfedéllel.

ELS – GUBZL

Süllyesztett ház, felső kifúvás, tűzvédelmi K90 burkolat, fém visszacsapószelep. Elektromos gyorscsatlakozóval. Másodhelyiség elszívó csonk balra. Kartonfedéllel.

ELS – GUBZR

Süllyesztett ház, felső kifúvás, tűzvédelmiK90 burkolat, fém visszacsapószelep. Elektromos gyorscsatlakozóval. Másodhelyiség elszívó csonk jobbra. Kartonfedél.

ELS – GUBRZL

Süllyesztett ház, hátsó kifúvás, tűzvédelmi K90 burkolat, fém viszszacsapó szelep. Elektromos gyorscsatlakozóval. Másodhelyiség elszívó csonk balra. Kartonfedéllel.

ELS – GUBRZR

Süllyesztett ház, hátsó kifúvás, tűzvédelmi K90 burkolat, fém viszszacsapó szelep. Elektromos gyorscsatlakozóval. Másodhelyiség elszívó csonk jobbra. Kartonfedél.

ELS TARTOZÉKOK

Tartósszűrő
ELF/ELS

Tartósszűrő minden ELS-V ventilátoregységhez, mosogatógépben is tisztítható. 2 db / csomag.

Csereszűrő
ELF-ZS

Másodhelyiség elszívó doboz szűrője, 5 db / csomag.

Terelőelem hátsó kifúváshoz
ELS
-ARS

A terelőelem az ELS-GU és -GUBA tűzvédelem nélküli házakhoz alkalmazható a kifúvó csonk a ház hátuljára szereléséhez. A megfelelő légvezetéshez egyszerűen a ventilátoregységre pattintható.

Másodhelyiség elszívó szett
ELS-ZS

Elszívó egység süllyesztett szerelésre minden másodhelyiség elszívó csonkkal rendelkező ventilátorházhoz. Külalakjában stílusában azonos a ventilátoregység előlapjával, zárt oldalsó légbeömléssel. Integrált, könnyen cserélhető szűrővel. Az ELS-GU és -GUBA házakhoz a második elszívó csonkot is tartalmazza.

Másodhelyiség elszívó csonk
ELS-ZAS

ELS-GU és -GUBA házakhoz illeszkedő másodhelyiség elszívó csonk. Csatlakozó átmérő NÁ 75/80 mm.

Előfali adapter
ELS-VA

Lehetővé teszi süllyesztett házak szerelőfalakba pl. gipszkarton elölről történő beszerelését. Az adaptert az előlapra csavarozva használjuk.

Univerzális szerelőkonzol
ELS-MHU

Praktikus és egyszerű rögzítési megoldás aknákba, különösen tűzvédelmi burkolattal ellátott ventilátorházaknál. A mennyezetre, vagy falra rögzítésre, a magasság, mélység, ferdeség beállítható. Minden süllyesztett házhoz.

Kiegyenlítő keret
ELS-AGR

Lefedi az akár 15mm-rel kiálló ház hézagait, ha nem lehet kellőképpen azt besüllyeszteni és a vakolattal vagy csempével síkba hozni. Egyszerűen az előlap és a fal közé szorítható.

Bevakólemez
ELS-PB

Az ELS előlap számára túl nagy nyílások letakarására. Eltünteti a réseket az egyenetlen vésési- és vakolási széleknél.

AHOL ELS-T VÁSÁROLHATSZ

Az ELS szellőztető ventilátorok megvásárolhatók az alábbi országos lefedettségű viszonteladói partnerhálózatainknál: